Fonds de Loods

Een nieuw
toekomstperspectief
voor Rotterdamse
gezinnen met
schulden.

Een positief en blijvend verschil maken in het leven van Rotterdamse gezinnen.

Wij vinden dat geen enkel kind de dupe mag zijn van schulden. Want schulden kunnen een diepgaande impact hebben op individuen en gezinnen. Ze zorgen voor stress en kunnen leiden tot angst, depressie en ruzies binnen de familie. Ze kunnen zelfs invloed hebben op de fysieke gezondheid en grote levenskeuzes. Wij willen een blijvend verschil maken in het leven van Rotterdamse gezinnen door hen te helpen richting een schuldenvrije toekomst.

Over Fonds De Loods

Fonds De Loods  is een initiatief van Stichting De Verre Bergen. Ons team bestaat uit toegewijde en gepassioneerde professionals die allemaal een gezamenlijk doel hebben: Rotterdamse gezinnen een nieuwe kans geven op een schuldvrij leven.

De schuldregelaars van Manna Support zijn ervaren professionals die begrijpen hoe schulden ontstaan en hoe we deze het beste kunnen oplossen. Zij werken direct samen met de gezinnen en lossen hun schulden op door afspraken te maken met schuldeisers.

Ons doel is om jaarlijks 1.000 Rotterdamse gezinnen met schulden schuldvrij te maken.

Samenwerking met

Manna Support

Het begeleiden van gezinnen en het oplossen van de schulden wordt uitgevoerd door onze partner Manna Support. Fonds De Loods stelt het geld beschikbaar dat nodig is voor de schuldenregeling, zodat gezinnen dit niet zelf hoeven te betalen. Manna Support is lid van NVVK.

Wat ons uniek maakt

Volledig kosteloos

Wij vinden niet dat gezinnen gebukt zouden moeten gaan onder het afbetalen van een onmogelijke schuld. Daarom is het traject gratis en wordt de schuld door ons opgelost.

Sneller dan reguliere traject

Doordat Fonds De Loods in een keer de resterende schuld kunnen aflossen zijn de gezinnen sneller schuldenvrij dan bij andere trajecten.

Partnerschap

Ons doel is om een langdurige partner te zijn voor organisaties die in contact staan met Rotterdamse gezinnen, zodat we zoveel mogelijk gezinnen kunnen helpen.

Onafhankelijk

Fonds De Loods is onafhankelijk particulier initiatief van Stichting de Verre Bergen en werkt samen met Manna Support en Stichting Nieuw Vaarwater.

Werk je met gezinnen die worstelen met schulden?

Neem contact met ons op om een gezin aan te melden of om vragen te stellen.

085 - 48 55 685

Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Voor algemene vragen kunt u terecht via info@fondsdeloods.nl.